Jaanipäeval jagub mõisapargis tegemist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanituli Raadil.
Jaanituli Raadil. Foto: Malle Elvet

Jaanipäev Raadi mõisapargis algab juba kell 16 perepäevaga, jaaniõhtu peo algus on kell 20.

Kella 19ni saab käsitöötelkides voolida, joonistada, köit keerutada ja patsi punuda, valmistada pajupilli ja rätinukku, kuivviltida ning teha puidutööd. Saab osaleda nii hoonete- kui looduskeskses orienteerumismängus ja aardejahis ning minna mõisaparki ajalooekskursioonile.

Järve kaldal rotundis ootavad mänguhimulisi õuemale ja -kabe. Innustuseks on meistrite näidispartii kommentaaridega. Pargis on üles seatud batuut ja karussell, sõidavad väikeautod ja velokardid, saab teha teemakohase näomaalingu ning veereda zorb-pallis. Kõige väiksemate jaanipäevalistega tegeleb mängumaa Kukerpall.

Veetornis on avatud fotonäitus «Raadi läbi aegade» ja mõisavaremetes välinäitus «Meie siin maal».

Kell 20 algab jaaniõhtu Raadi järve kaldal folkansambliga Keerdus Keeled. Kell 21 süütab kaitseliidu Tartu maleva meeskond võidutulest jaanitule ing kella üheni öösel mängivad tantsuks ansamblid Audru Jõelaevanduse Punt ja Folkmill.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles