Tartus selgusid parimad tänavatantsijad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Showgruppide kategoorias jäid kohtunikele kõige rohkem silma JJ-Street Tantsukooli klounide grupp oma innovaatilisuse, põnevate kostüümide ja lõbusa olemusega.
Showgruppide kategoorias jäid kohtunikele kõige rohkem silma JJ-Street Tantsukooli klounide grupp oma innovaatilisuse, põnevate kostüümide ja lõbusa olemusega. Foto: JJ-Street Dance Company

Tartu klubis Illusioon selgitati nädalavahetusel noorte tantsijate seast välja tugevamad tänavatantsustiile harrastavad kollektiivid.

Üritusel «Koolilõpu Hip-Hop Jam» selgitati parimaid kaheksas kategoorias ning esinejaid oli üle Eesti, kinnitas üks korraldajaist, Lenel Karu klubist JJ-Street.

Enim elevust tekitas show-kategooria, kus tantsugrupid said osaleda oma kavadega. Võitjaks osutus põnev klounide kava, mille panid kokku JJ-Street Tartu edasijõudnute hip-hop grupp.

Põnevaid kostüüme, tempokat muusikat ja naeruseid kohtunike nägusid aga jätkus terveks päevaks. Ligi 200 võistlejat hindasid kohtunikud nii Eestist kui Soomest. Tantsiajtele oli kaasa elama tulnud ligikaudu 100 pealtvaatajat.

Kuuendat aastat korraldatava ürituse eesmärk oli pakkuda noortele tantsijatele väljundit ning laiendada inimeste silmaringi tänavatantsust. Eestis kogub see valdkond järjest tuult tiibadesse ning järgmisel aastal plaanivad korraldajad veel mitmeid põnevaid üllatusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles