Miks vahetas festival Emajõe Bluus asukohta?

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Vilep
Heiki Vilep Foto: Valimised

Miks toimub festival Emajõe Bluus seekord Küüni tänava alguses pubis Pahad Poisid, mitte klubis Trehv, nagu oli eelmisel suvel?

Heiki Vilep
Festivali korraldaja


Põhjus on proosaline: Trehv pandi lihtsalt kinni.

Kui palju maksab pilet?

Muusika on jumala tasuta.

Kes esinevad?

Esinejaid-bände on 12. Need on laupäeval alates kella 15-st Bluesberries ja Mandarones Tartust, Aapo Ilves Räpinast, Bluustik Tallinnast, Pärnu Bluusiklubi ja RäämaBlue Pärnust, Cathouse Radio ja New Deja Vu Tartust.

Järgmisena on kavas Läti-Eesti ansambel Volume Energy Pig Band, USA-Eesti bänd Esco Compton & The Southerners, USA-Briti-Eesti Blueshound, B. B. Max Lätist ja lõpuks ühe paiku öösel vabal laval Emajõe Bluus 2013 koondis. Eelsoojenduseks on reedel kell 21 sealsamas Blueshoundi kontsert.

Kui palju on kuulajaile kohti? Vahest läheb kitsaks?

Pahades Poistes peaks ruumi jätkuma, sest seal on nüüd lauad peale suhteliselt avara ruumi enam kui sajale inimesele ka tänaval. Suuri maast laeni aknaid on võimalik eest ära nihutada.

Kui sissepääs on piletita, siis on korraldaja vist saanud kopsakaid toetusi?

Tartu Kultuurkapital toetas 237 euroga. Muusikuid toidab pubi Pahad Poisid, maksab kinni sõidukulud ja teeb ka õlle ja kohvi välja. Tegudega toetajaid on teisigi. Mõni asi peab ka hingest tulema ja mitte pangast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles