Moto- ja vanavarapäevale tulevad naabridki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wana-Kolga tsiklitall taastab vanu mootorrattaid. Pildil NIT-2 (nõukogude inimese tsikkel).
Wana-Kolga tsiklitall taastab vanu mootorrattaid. Pildil NIT-2 (nõukogude inimese tsikkel). Foto: Margus Ansu

Tartumaa vanamootorrattaklubi Wana-Kolga Tsiklitall korraldab laupäeval moto- ja vanavarapäeva, kuhu tuleb tsiklimehi ja vanu tsikleid ka Lätist, Leedust ja Peterburist.

Päeva esimesel poolel, alates kella üheksast oodatakse külalisi Nõo lähedal Kolga külas Wana-Kolga Tsiklitalli juures.

«Vanavaralaadal võib kaubelda kõikvõimaliku vanavaraga, välja arvatud relvad,» ütles Wana-Kolga Tsiklitalli juht Jaan Sild. Ta lisas, et laada põhirõhk on mõistagi vanadel tsiklitel ja nende varuosadel.

Huvilised saavad Wana-Kolga Tsiklitalli vanamootorrataste näitust vaadata klubihoone näitusesaalis ja selle ümbruses. Vanade mootorrataste taastajatel ja sellest alast huvitatutel on võimalus küsida nõu ja saada abi tehnilistes küsimustes.

Kõik soovijad võivad oma kätetööga osaleda vanamootorrataste restaureerimise võistlusel, kus osalevaid kaherattalisi hindab prominentne žürii ja parimad saavad ka väärilised autasud.

Laat lõpeb kella kahe ajal päeval. Siis löövad vanamootorratastega Kolga külla tulnud mehed-naised oma sõiduriistadele hääled sisse ja põristavad ühissõidule Lõuna-Eesti põnevatel teedel.

Kolga külla juhatavad viidad Tartu-Valga maanteelt ja Nõo-Meeri teeristilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles