Jultunud ATV-sõitjad hävitasid kaks jalgratast

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ATV jälg pinnasel. Illustreeriv foto.
ATV jälg pinnasel. Illustreeriv foto. Foto: Elmo Riig / Sakala

Politsei otsib mitme hiljutise avarii pealtnägijaid. Neist eriskummalisim juhtus 1. juunil.

Lõuna prefektuuri teatel sõitsid 1. juunil kella 14 ajal kaks suuremat ja ilma registrinumbrita ATV-d Tartus Emajõe ujula läheduses Ujula tänava parkimisplatsil üle kahest jalgrattast, muutes need kasutuskõlbmatuks.

ATV-d tulid Kvissentali poolt ja lahkusid sündmuskohalt mööda Ujula tänavat Peetri kiriku suunas. Masinate juhid kandsid valget kiivrit ja tervet keha katvaid tumedat värvi ratturi kombinesoone.

Politsei palub kõiki, kes seda juhtumit pealt nägid, teatada endast telefonidel 730 8814 või 110. Samadel numbritel tuleks teatada ka järgnevate sündmuste tunnistajatel.

4. juunil ajavahemikus kell 11 - 11.15 sõideti Tartus Kruusamäe 27 maja juures otsa sõidukile Chrysler Voyager ning kahjustati parema külgmise tahavaatepeegli kinnitust.

5. juunil kell 21.49 teatati, et Tartus Riia tänav 15a maja juures rammis sinist värvi sõiduauto Ford seal seisnud punast värvi sõiduki Toyota tagaosa.

6. juunil kell 00.23 teatati, et Rõngu alevikus Tartu poolt sisse sõites enne keskust sõitis tumerohelist värvi Mitsubishi Galant vastu posti. Juht jättis auto maha ja lahkus sündmuskohalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles