IRL valis Tartu piirkonnajuhiks Kristjan Mugra

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRL-i Tartu piirkonna uus juht on linnavolinik Kristjan Mugra. Pilt on tehtud mõne aasta eest.
IRL-i Tartu piirkonna uus juht on linnavolinik Kristjan Mugra. Pilt on tehtud mõne aasta eest. Foto: Margus Ansu

Teisipäeva õhtul valis Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Tartu piirkonna juhatus uueks kohalikuks esimeheks senise aseesimehe Kristjan Mugra.

Hiljuti tagandas juhatus esimehe kohalt Peeter Laursoni, kellega teistel juhatuse liikmetel tekkisid erimeelsused valmistoimkonna tööküsimustes. «Juhatuse enamuse ja Laursoni nägemus ei ühtinud,» põhjendas napisõnaliselt äsja esimeheks valitud Mugra.

Piirkonna esimehe kandidaadina esitati lisaks Mugrale uuesti ka Laurson, kuid juhatus toetas ühehäälse enamusega Mugrat.

Kuidas partei kohalikele valimistele vastu läheb, selgub tuleval teisipäeval, mil on kavas valimistoimkonna koosolek. «Siis saavad paika esiotsa kandidaadid ning saame juba ka nimedest rääkida,» lisas vastne piirkonnajuht.

Valimistel loodab partei saada varasemast rohkem hääli. Mugra hinnangul oleks ideaalne saada volikogus 25 kohta. Teadupärast on Tartu linnavolikogus 49 saadikukohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles