Reedeks valmib Uus õu

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile pärastlõunal tegi tööd pool tosinat noort tartlast eesotsas Marie Kliimani (esiplaanil vasakult) ja Ave Kongoga.
Eile pärastlõunal tegi tööd pool tosinat noort tartlast eesotsas Marie Kliimani (esiplaanil vasakult) ja Ave Kongoga. Foto: Kristjan Teedema

Uus õu Tartu Uue Teatri ja Genialistide klubi vahel võtab tasapisi ilmet sellest hoolimata, et kuumalaine on muutnud hoopis Emajõe vood paljudele ihaldusväärseks jahutavaks unelmaks. Eile pärastlõunal tegi tööd pool tosinat noort tartlast eesotsas Marie Kliimani (esiplaanil vasakult) ja Ave Kongoga. Esimene neist esindab linnafestivali UIT ja teine on maastikuarhitekt.

Kliiman ütles killustikku tasandades, et Uue õue tegemine lõpeb reedel. Appi on ka täna ja homme oodatud kõik, kes tunnevad soovi kühveldada, lihvida, värvida, saagida, riita laduda, kopsida ja trelliga täristada. Euroalustest valmivad lava ja lilleriiulid. Vanad kaablirullidki lähevad asja ette, kusjuures üks neist saab lastele mängumajaks.

Uus õu avatakse reedel kell 18. Laupäeva keskpäev ja pärastlõuna on sealsamas laste päralt ning kell 16 on kavas linnafestivali UIT ja uue kultuuritehase toetusgrupi Art.Tartu koostöös «Eksirännak #1». Kõnelevad Lemmit Kaplinski, Madis Mikkor, Ivar Põllu ja Juhan Kari. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles