Suvekohvikud saavad rohkem ruumi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõkis-Pegasuste paigaldus Küütri tänavale.
Tõkis-Pegasuste paigaldus Küütri tänavale. Foto: Martin Pau

Tartu linnavalitsus otsustas laiendada suvekohvikute ala kesklinnas asuval Küütri tänaval ning muuta selle jalakäijate tänavaks.

Tartu abilinnapea Argo Annuki põhjendusel tõmbab suvine Tartu südalinn inimesi üha enam ning mitu ettevõtjat soovivad oma tegevust suvel laiendada. Küütri tänaval tahab sel suvel välikohviku avada kuus toidukohta.

Suuremate tänavakohvikute avamise tõttu muutub alates tänasest ka liikluskorraldus. Sissesõit Küütri tänavale on teenindavatele sõidukitele lubatud ainult Kompanii tänavalt kella kuuest üheteistkümneni hommikul ning kolmest viieni pärastlõunal.

Sissesõit Ülikooli tänava ristmikult suletakse oktoobri lõpuni tõkistega. Küütri tänaval laieneb kohvikuala ka Rüütli tänavast Kompanii tänava poole. Seetõttu keelatakse seal parkimine, suvekuudeks kaovad tasulise parkimise kohad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles