Politsei otsib õnnetuste pealtnägijaid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimase nädala vältel on juhtunud neli avariid, mille asjaolude selgitamiseks vajab politsei inimeste abi.

Lõuna prefektuuri kinnitusel teatati 18. mail kell 17.57, et Haaslava vallas Kurepalu külas lauluväljaku taga tagurdas alkoholi tarvitanud veoauto Scania juht otsa pargitud sõiduautole VW Passat.

Samal päeval varem, kell 12.58 saabus politseisse teade, et Tartus Ringtee 27 maja ees, kus parasjagu tehti teetöid ning sõidutee oli liikluskorraldusvahenditega kitsendatud, ei mahtunud Võru tänava poolt sõitnud Jeep Grand Cherokee ja Tartu vangla poolt Võru tänava poole liikunud laadur Komatsu üksteisest mööda ning nad sõitsid üksteisele riivamisi külge.

17. mail kell 15.21 juhtus Tartus Rahu ja Võru tänava ristmikul liiklusõnnetus, kus mööda Rahu tänavat Võru tänava poole liikunud sõiduauto Opel Vectra ei andnud parempööret sooritades teed ülekäigurada ületavale jalgratturile. Kaherattalise juht liikus mööda jalakäijate teele joonistatud jalgrattateed Rahu tänava ülekäigurajal suunaga Aardla tänava suunas. Jalgrattaga sõitnud naine toimetati haiglasse.

20.mail ajavahemikus kell 11 - 17.55 sõideti Tartus Tiigi 76A maja ees riivamisi külge sinna pargitud sõidukile Mazda.

Politsei palub kõiki, kes neid juhtumeid pealt nägid, teatada endast telefonidel 730 8814 või 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles