Tartu võrkpallitüdrukud tulid U16 Eesti meistriks

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil ees vasakult Kristjan Ja Uku Kais, Ingrid Kiisk, Laura Ehala, Sandra Ratasepp, Mai-Liis Logina. Taga Annabel Pruer, Regiina Malm, Mona Marandi, Epp Haavasalu, Janely Simenson-Plakso, Kerli Semjonov,Kadri Kuusk ja Liina Kais.
Pildil ees vasakult Kristjan Ja Uku Kais, Ingrid Kiisk, Laura Ehala, Sandra Ratasepp, Mai-Liis Logina. Taga Annabel Pruer, Regiina Malm, Mona Marandi, Epp Haavasalu, Janely Simenson-Plakso, Kerli Semjonov,Kadri Kuusk ja Liina Kais. Foto: Erakogu

Esmaspaeval selgusid Tartus U16 (1998/99 sundinud) neidude Eesti meistrid võrkpallis. Tartu Spordiselts Kalevi tüdrukud jätsid võidu koju.

Voistlustest vottis osa kokku 23 naiskonda. Veel finaalidepäeva hommikul oli mitmel võistkonnal võimalus võita meistritiitel, teatasid korraldajad.

Kalevi võrkpallitudrukud panid oma tahtmise maksma ja võitsid nii Kohila VK 2:0 (26:24; 25:22) kui ka Tallinna Võrkpalliklubi Tahte 2:0 (25:22; 25:17). Nii tulid tartlased Saaremaa Spordikooli ja Kohila Võrkpalliklubi ees Eesti meistriks. Tartu naiskonna parimaks tunnistati Kadri Kuusk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles