Lille maja ootab märksõnu Tartu kohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lille maja kutsub kõiki inimesi ja organisatsioone Tartu labürintentsüklopeedia kaasautoriks. Selleks tuleb kuni 26. maini sisestada veebilehel bit.ly/10tMHIT kolm märksõna Tartu kohta koos põhjendusega, miks just need märksõnad peaksid olema tänapäevases ülevaates Tartust.

Laekunud märksõnadest valib labürintentsüklopeedia töörühm välja 50–100 sõna, mis saavad füüsilise vormi 1. septembril Küüni tänaval avataval näitusel.

Labürintentsüklopeedia on saja meetri pikkune ruumiline näitus, mis annab Tartust entsüklopeedilise ülevaate uudses, tänapäevases ja vaimukas võtmes.

Töörühma kuuluvad Tartu Ülikooli ajaloo muuseumi haridusprogrammide kuraator Virko Annus, Vanemuise teatri noortetöö juht Mall Türk, Tartu linna kultuuriosakonna noorsooteenistuse juhataja Kristel Altosaar, Hugo Treffneri gümnaasiumi 10.c klassi õpilane Omari Loid ning Lille maja noorsootöö spetsialist Auli Auväärt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles