Uue suvelavastuse etenduspaik ootab talgulisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Emajõe Suveteater on uue suvelavastuse «Nukitsamees 2» vaatajate ette toomiseks leidnud Tartus uue etenduspaiga, mis asub vana kammivabriku klubihoones (Teguri 26). Et see on aastaid tühjana seisnud, on seal tarvis teha koristustöid ja mõndagi tuleb ka parandada.

Seetõttu korraldab Emajõe Suveteater klubihoones 19. mail algusega kell 14 koristustalgud ning kutsub kõiki kaasa aitama ja uue etenduspaigaga tutvuma. Selga tuleks panna kohased riided ja kätte kindad. Huvilisi paneb kirja ja teavet jagab Liisa Kaha (liisa@suveteater.ee, tel 524 7649).

«Nukitsamees 2» on Urmas Vadi kirjutatud lugu Nukist, Itist ja Kustist. On möödunud aastakümneid ilma, et me neist midagi kuulnud oleksime. Mis on neist saanud? Kuidas ja kus elavad vanamoor, Mõhk ja Tölpa? Kuidas on nad suutnud kohaneda tänapäeva Eestis?

Lavastab Andres Dvinjaninov. Mängivad Merle Palmiste, Raivo E. Tamm, Indrek Taalmaa, Ago Anderson, Peeter Volkonski, Riho Kütsar ja Maria Soomets. Esietendus on 28. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles