Tartus tuleb töömess

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti töötukassa.
Eesti töötukassa. Foto: Urmas Luik

Eesti Töötukassa ja üleeuroopaline tööhõivevõrgustik EURES korraldavad 17. mail Tartus, ülikooli raamatukogu konverentsisaalis töömessi, kust saab nii nõu kui ka informatsiooni töökohtadest.

Üritusel osaleb ligi 20 Eesti tööandjat, kes tutvustavad end ning püüavad messikülaliste seast oma meeskonda uusi töötajaid leida, teatas Eesti Töötukassa. Pakutakse peamiselt Tartus ja Tartumaal leiduvaid töökohti.

Näiteks otsitakse tootmistöölisi, klienditeenindajaid, puhastusteenindajaid, meditsiiniõdesid, turvatöötajaid, lehekandjaid jt. Kohapeal tehakse huvilistega ka esmased tööintervjuud, seetõttu tuleks messile kaasa võtta oma CV.

Kohal on EURES-võrgustiku esindajad Rootsist, Soomest ja Lätist, kes jagavad teavet oma riigi elu- ja töötingimustest. Lisaks EURESele jagavad teavet välismaal töötamise kohta ka maksu- ja tolliamet, Europass ning MTÜ Living for Tomorrow.

Välismaal õppimise infot saab Dream Foundation’ilt, vabatahtliku töö kohta saab küsida EstYes ja Euroopa Noored esindajatelt.

Tööturuteenustest ja -toetustest räägib töötukassa, kelle eestvedamisel toimuvad ka eesti- ja venekeelsed tööotsingu töötoad.

Tööõigusalast nõu annab tööinspektsioon, karjäärivalikute tegemisel abistavad karjäärinõustajad HTK Karjäärikeskusest. Samuti on kohal Eesti Personalitöö Arendamise Ühing PARE.

Mess on avatud raamatukogu konverentsiruumides nr 243, 186 ja 191 kell 11 - 16. Sellel osalemine on tasuta.

Lisainfot saab töötukassa ja EURES kodulehelt.

http://www.tootukassa.ee/index.php?id=15720

http://www.eures.ee/toomess-leia-too-eestis-voi-euroopas-17-mail-tartu-ulikooli-raamatukogus/

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles