Selgusid kunstimuuseumi joonistusvõistluse võitjad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Ülikooli kunstimuuseum kuulutas välja aprillis alanud joonistusvõistluse «Muuseumis on …?!» võitjad.

Koolieelikutest sai esimese koha Merille Saare töö «Mänguasjamuuseum». Teise koha saanud töö «Ratastega part Naksitrallide multikast» autoriks oli Robin Luht ning kolmanda koha pälvis Kaileen Leoski joonistus «Inimesed sõidavad bussiga muuseumisse». Tartu lasteaia Kannike pererühm pälvis tunnustuse ühistöö «Muuseumi kollektsioon» eest ning eripreemia hea joonistusoskuse eest sai Marta Nõmmela.

1.–4. klassi vanuseastmes sai esikoha Liisa Oksa töö «Põnevad avastused muuseumis». Rasmus Raja joonistus «Lennusadam» pälvis teise koha ning kolmas koht kuulus Sirli Vodi tööle «Kevadetüdruk – Demeteri tütar».

Tartu Mänguasjamuuseumi väljapandud Lillekäpa eriauhinna pälvis Marlen Tohvre-Baranovi joonistus «Tartu Mänguasjamuuseum» ning Eesti Rahva Muuseumi eripreemia sai Maari Rhede töö «Eesti Rahva Muuseumis». Lisaks anti välja ka huumoripreemia, mille sai Christian Vokk joonistuse «Ajaloomuuseumis» eest.

Kõiki töid näeb 18. maini TÜ kunstimuuseumis ja Tasku keskuses 20. maist 9. juunini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles