Bussijuhti pussitanud reisija keelas teisi sõitjaid peale võtta

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Kui ma poleks kätt ette pannud, võinuks noahoop tabada otse südamesse, lausus liinibussijuht Mihhail, keda möödunud teisipäeval reisija pussitas, keelates teisi sõitjaid peale võtta.

Bussijuhi sõnul tuli mees Tartust peale, mõne aja pärast aga seisis tema kõrval, nuga käes, kirjutab Õhtuleht. «Ta lõi mind noaga, panin käe ette, ta lõikas mu paremal käel kaks kõõlust läbi.»

«Ta ütles, et pane uks kinni, sõidame edasi, teisi peale ei võta,» meenutab bussijuht, kelle sõnul ründaja kaine ei olnud.

«Ma sõitsin 15 kilomeetrit ühe käega, Kallasteni välja, verd muudkui jooksis.»

Mihhaili sõnul muutus noaga ründaja enne Kallastet äkki: pani asjad kokku, peitis noa ära ja oli imestanud, et mis bussijuhiga ometi juhtunud oli.

Politsei pidas Kallastel bussist väljunud 69-aastase noaga lööja kinni ning alustas vägivallateo uurimiseks kriminaalmenetlust avaliku korra raske rikkumise paragrahvi alusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles