Tartu linna takistussõidu meistriks tuli Kristi Luha

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristi Luha hobusel Vacantos.
Kristi Luha hobusel Vacantos. Foto: Taive Abner

Luunjas Saksa ratsakompleksis selgitati tänavused Tartu takistussõidumeistrid noorte ja täiskasvanute vanuseklassis, kelleks said vastavalt Grete-Liis Lepp ning Kristi Luha.

Tartu täiskasvanute meister selgus parkuuris kõrgusel kuni 120 sentimeetrit, kus osutus parimaks Kristi Luha ja pälvis sellega kuldmedali. Luha võitis tiitli hobusel Vacantos. Hõbedaväärilise tulemuse sõitis välja Kairi Dräbtsinskaja hobusel Andra, pronks pandi kaela Elis Nõgelile hobusel Aristokraat, teatas Eesti Ratsaliit.

Noorte tiitel anti välja kõrgusel kuni 110 sentimeetrit. Kuldmedaliga lahkus võistluselt Liivimaa ratsaklubi sportlane Grete-Liis Lepp hobusel Safari. Hõbemedali pälvis Elis Nõgel Aristokraadil, pronksi Catlyn Resto hobusel London.

Samas sõidus oli kavas ka avatud arvestus. Kui avatud parkuuri võit läks sarnaselt tiitlivõistlusega Lepale, siis avatud klassi teise tulemuse sõitsid välja Anna-Mari Raudsepp ja Lagrits ning kolmanda Kullo Kender ja Sirli.

Lisaks tiitlivõistlustele olid kavas ka madalamad võistlusklassid, millest 100 sentimeetri kõrguse parkuuri võitis Maria-Johanna Reinstein hobusel Saffierah ning  80 sentimeetri kõrguse parkuuri Mirell Luts hobusel Olivia S.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles