Kirjandusfestivalil jagub ruumi ka lastele

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sassi lasteaia lapsed veetsid veerand tundi eilsest hommikupoolikust teistele lastele lauldes ja tantsides.
Sassi lasteaia lapsed veetsid veerand tundi eilsest hommikupoolikust teistele lastele lauldes ja tantsides. Foto: Kristjan Teedema

Juba aastaid on Sassi lasteaia lapsed Prima Vista pargiraamatukogus esinenud laulude ja tantsudega, nii ka eile.

Kui kaua seda tehtud on, ei suutnud lasteaia direktor Lea Laumäe enam isegi meenutada. Lasteprogrammi korraldaja, linnaraamatukogu lasteosakonna juhataja Ädu Neemre aga arvutas kokku, et vist juba seitsmel aastal.

Kirjandusfestivali esimestel aastatel esinemisi ei olnudki ja mõnel aastal on saanud esineda kõik lasteaiad, kes on tahtnud, Sass on aga aastate jooksul kõige järjepidevamalt koostööd soovinud.

Pärast esinemist läks osa põngerjaid lasteaeda, teised aga jäid kunstituppa, kus kuulsid paari päris uhiuut ja avaldamata lastejuttu.

Kirjanikuga kunstitube on pargiraamatukogus korraldatud Prima Vista algusest peale ning selle formaat ei ole muutunud: tuleb üks lastekirjanik, kes loeb ette jutu või kaks, ning lapsed joonistavad selle järgi pildid. Eile luges pisikestele Tiia Toomet, täna teeb seda noor kirjanik Kairi Look.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles