Kultuuriakadeemia teeb dessandi nelja linna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile ja esmaspäeval elas Rakvere üle kultuuridessandi, mis jõuab homme kolmeks päevaks Tartusse, seejärel põikab Viljandisse ja võtab järgmiseks nädalaks ette Tallinna.

Kultuurikorralduse tudengi Liisa Lahtmetsa teatel on kultuuridessant sündmustesari, milles Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia tantsu-, teatri- ja muusikatudengid esitavad nimetatud linnades enda lõputöid.

Nende hulgas on Fjodor Dostojevski loomingu ainetele tuginev Vallo Kirsi lavastus «Idioot», trupitööna loodud «Unista!tud», mis on Marika Palmi ja Evelyn Uisu diplomilavastus, ning kaks monolavastust – Imre Õunapuu «Lohe tapmine» ja Katrin Kalma «Kollaaž».

Muusikaosakonna diplomikontserdil «Aitäh, Clifford Brown!» väljendab trompetist Allan Järve koos oma ansambliga tänulikku imetlust maailmakuulsa trompetisti suhtes, tantsukunsti tänavuse lennu lõpetaja Raho Aadla toob vaatajate ette lavastuse «Külvist lõikuseni».

Põhjalik ajakava on veebisaidil www.kultuur.ut.ee/kultuuridessant. Etendustele ja kontsertidele pääseb piletiga, mõni on ka tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles