Eestlannad said võimlemise MK-sarjas pronksi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VK Janika Sunshine.
VK Janika Sunshine. Foto: Erakogu

Ainukese Eestit esindanud võistkonnana võimlemise 2012/2013 MK sarja kaasa teinud VK Janika Sunshine sai väga kõrge kolmanda koha.

Võimlemistreeneri Janika Mölderi teatel koosnes mõõduvõtt täiskasvanute arvestuses neljast osavõistlusest: Itaalias, Ungaris, Bulgaarias ja Hispaanias. VK Janika Sunshine osales kõigil neljal etapil ning lõpetas finaalsarja kokkuvõttes Venemaa võistkonna Madonna ja Soome OVO Team järel kolmandana.

Sunshine rühma treenivad Kristiina Noor, Maire Kamarik ja Maarja Jaanovits. Võistkonnas teevad kaasa Evelin Mutli, Carmen Kukk, Ilona Aigro, Laura Varblane, Marlen Miilaste, Maris Pagel, Liisi Vister ja Helen Linnok.

Pikk hooaeg jätkub juunikuus Soomes, kui Lahtis selguvad 2013. aasta maailmameistrid.

Kolmanda koha MK-sarjas saavutas ka VK Janika JuniorTeam, kes võistles juunioride arvestuses kolmel osavõistlusel: Ungaris, Bulgaarias ja Hispaanias.

Võistkonda treenivad Kristiina Noor ja Maarja Jaanovits. 2013. aastal võistlesid VK Janika JuniorTeamis Anett-Reili Hani, Mirjam Jurs, Carmel Kallemaa, Heleri Laanes, Kristin Laupa, Anett Mäger, Martta Mölder, Herke-Karin Rõõm, Saskia Vunk ja Noella-Madleen Pärn.

Samuti Hispaanias toimunud rahvusvahelisel noorteturniiril võitis noorteklassis kuldmedali VK Janika Diamonds. Ka lasteklassi kuldmedal toodi koju, mille võitis VK Janika Rosett. Miniklassis võitis pronksmedali VK Rütmika Siidisabad.

Kokku osales Hispaanias 75 võistkonda viies vanusastmes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles