Motovõistlus ja kevadpäevad toovad Tartusse liiklusmuudatusi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Enduro Weekend korraldaja Riho Kollist aka Lärm.
Estonian Enduro Weekend korraldaja Riho Kollist aka Lärm. Foto: Margus Ansu

Tänasest pühapäevani suletakse seoses motomeeste ekstreem enduro võistlusega ning Tartu kevadpäevade üritustega mitmel pool liiklus. Muudatusi esineb ka bussitranspordis.

Täna õhtul kella 20ni on suletud Vabaduse puiestee bussiparkla (Poe - Uueturu lõigul), teatab linnavalitsus oma veebilehel.

Täna õhtul kella 20st kuni pühapäeva, 5. mai kella 20ni jääb suletuks Vabaduse puiestee Poe ja Uueturu tänava vahelisel lõigul. Poe tänavale juurdepääs on tagatud läbi Vabaduse puiestee taksopeatuse või Ülikooli tänava suunast. Ümbersõidud on korraldatud Narva maantee või Vaksali tänava kaudu.

Linnaliini bussid nr 6, 8, 16 ja 22 sõidavad linnast väljuval suunal marsruudil Võidu sild - Narva mnt - Ujula - Sauna - Kroonuaia jne.

Kesklinna suunas sõidavad bussid 6, 8, 16 ja 21 Lai -Vabadussild - Narva mnt ning peatuvad Vene ja Atlantise peatustes.

Bussidel jäävad läbimata Vabaduse pst, Raeplatsi ning Palmihoone peatused Vabaduse puiesteel. Ajutine Palmihoone peatus kesklinna suunas asub Laial tänaval botaanikaaia vastas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles