Kevadpäevadel valiti välja ülitudeng

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülitudengi konkursi võitis maaülikooli veterinaariatudeng Jüri Laos.
Ülitudengi konkursi võitis maaülikooli veterinaariatudeng Jüri Laos. Foto: Tartu kevadpäevad

Eile selgus Tartu kevadpäevade raames Eesti esimene ülitudeng, kelleks osutus Eesti Maaülikooli veterinaariatudeng Jüri Laos.

Kevadpäevade korraldajate teatel selgus võitja 19 kandidaadi hulgast, kes läbisid üheksa vooru. Näiteks tuli ülitudengi kandidaatidel teha ühele žüriiliikmele vaimukas kompliment, vastata silmaringi puudutavatele küsimusele ja segada etteantud komponentidest kokku kokteil.

Žüriisse kuulusid Tartu Ülikooli rektor Volli Kalm, Eesti Maaülikooli rektor Mait Klaassen ja Ülikooli Kultuuriklubi vilistlane Tuuli Taavet.

Õhtul joosti võidu sildade jooksul. Kolmeliikmelised võistkonnad, kes olid omavahel nööriga ühendatud, võistlesid kolmekilomeetrisel rajal, mis kulges üle Vabaduse, Kroonuaia, Kaar- ja Võidu silla. Võistluse võitis tiim nimega United Dreamteam.

Täna tantsitakse vaim vabaks traditsioonilisel Kevadaeroobikal, lustitakse pubirallil ja õhtul kostitab publikut tudengipoeetide looming ehk Luulevabadus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles