Ivi Drikkiti 44 aastat

Vahur Kalmre
, Postimees/Tartu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivi Drikkitil täitus 44 aastat Postimehes.
Ivi Drikkitil täitus 44 aastat Postimehes. Foto: Kristjan Teedema

Kui Ivi Drikkit 1968. aastal ajalehte Edasi tööle tuli, oli tema ametinimetus mittekoosseisuline kirjanduslik kaastööline. Ta on olnud Edasis/Postimehes infoosakonna korrespondent, kooliosakonna juhataja, toimetaja asetäitja, laupäevalehe toimetaja, kui nimetada mõned ametid selles pikas ajas Tartus Gildi tänava majas. Üle kümne viimase aasta oli Ivi Drikkiti tööks Tartu Postimehe arvamuskülje toimetamine. Kõik need kokku ongi 44 aastat ajakirjanikutööd. Tehke järele, noored ajakirjanikud, kes praegugi peaksid alustama kui mittekoosseisulised kaastöölised.


Üleeile öeldi Ivile kogu selle töö eest suur (kui toimetaja lubab, siis kirjutan siia vähemalt kolm korda suur ja panen ka harjumuspärased kolm punkti – suur-suur-suur ...) aitäh. Ivi aga lubas, et Tartu lugejad kohtuvad temaga ajalehes ka edaspidi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles