Kolm Põrsakest on Eesti parim õpilasfirma

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Kolmapäevasel õpilasfirmade lõppvõistlusel Haapsalus kuulutati Eesti parimaks Tartu firma Kolm Põrsakest.

Kolm treffneristi Robin Saluoks (paremalt), Maarja Liiv ja Aksel Part (vasakul juhendaja Ülle Seevri) on muinasjutulise nime all jaanuarist saadik teinud teadusteatrit.

Tavaliselt peab sellise vahva asja nägemiseks minema Ahhaa keskusesse või mingile suuremale sündmusele, ent Kolm Põrsakest tulevad tellimise peale kohale näiteks lapse sünnipäevapeole ning teevad selliseid keemia- ja füüsikakatseid, kuhu lapsed või täiskasvanudki saavad ise käed külge panna.

Tartust läks võistlusele neli firmat. Auhinnatud sai ka «Tartu rahu» mänge valmistav Kopf Poska gümnaasiumist, tema tehtud reklaamvideo kogus Facebookis kõige rohkem hääli.

Kolmele Põrsakesele tähendab võit, et nende võistlustee ei ole veel kaugeltki läbi. Eelolevatel kuudel läbivad nad koolitusi ning valmistuvad järgmiseks katsumuseks, juulikuus toimuvaks Euroopa õpilasfirmade võistluseks Londonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles