Noored räägivad baariletilavastuses noortega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Noorte Teatritehases oma lavakunstiteed alustanud noored näitlejad said inspiratsiooni Eesti Päevalehes ilmunud noorte arvamuslugudest ja tulevad nüüd vaatajate ette situatsioonikomöödia stiilis lavastusega «Võinuks minna ka teisiti».

Näidend on lugu kolmest Tartu üliõpilasest, kes õpingute kõrval töötavad baaris: Jari, Semele ja Tikk. Töö annab neile küll sissetuleku, ent mõjub vaimselt halvasti.

Etendused on Tartu klubis Kink Konk (Vallikraavi 4), kus baariletist saab teatrilava. Trupi eesmärk on astuda kontakti noortega, rääkida nendega ühises keeles ning ajada sealjuures reaalsus ja fiktsioon segamini. Esietendus on 28. aprillil kell 19.

Näidendi autorid on Tormi Torop, Jari Matsi, Semele Kari ja Martin Tikk. Esimene neist on ka lavastaja, teised kolm mängivad. Koreograaf on Jaanika Tammaru ja valguskunstnik Taavi Toom.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles