TÜ/Eeden võitis pronksi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste võrkpalli meistrivõistluste pronksiseeria avamäng Tartu Ülikool/Eedeni ja Tallinna Tehnikaülikooli vahel.
Naiste võrkpalli meistrivõistluste pronksiseeria avamäng Tartu Ülikool/Eedeni ja Tallinna Tehnikaülikooli vahel. Foto: Rein Murakas

Teisipäeva õhtul selgusid TÜ spordihoones naiste võrkpalli meistriliiga pronksmedalite omanikud, kui TÜ/Eeden võitis kahe võiduni peetava seeria otsustavas kohtumises kindlalt 3:0 (25:19, 25:19, 25:20) TTÜ naiskonna.

Kadi Mägi panustas Tartu esinduse võitu 16 punkti, Kertti Külm lisas 13 ja Elis Tenis 10 punkti. 15 punktiga oli TTÜ parim Dorit Heinastu, Erle Püve arvele kogunes 10 punkti.

Mängu lõppseisu kinnitab ka statistika, milles Eeden oli TTÜst üle nii rünnakuefektiivsuses (47% : 39%), vastuvõtus (52% : 50%), blokipunktides (10:2) kui ka serviässades (8:6).

Mullu lõpetas Eeden Eesti meistrivõistlused viiendana, TTÜ naiskond Eesti meistrivõistlustest osa ei võtnud. Möödunud neljapäeval lõppenud finaalseerias võitis 3:0 üldtulemusega kuldmedali taas Viljandi Metall, viiemängulises poolfinaalseerias tartlannad alistanud Famila/Võru VK saagiks jäid hõbemedalid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles