Kohus vahistas naise mõrvas kahtlustatavana kaks inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käerauad.
Käerauad. Foto: SCANPIX

Tartu maakohus võttis prokuratuuri taotlusel vahi alla mehe ja naise, kellel lasub kahtlustus esmaspäeva hommikul Tartus keskealise naise mõrvas.

Politsei sai kuritööst teate 22. aprilli hommikul kell 8.34, kui 31-aastane naine helistas korrakaitsjatele ning teatas Kalda teel ühes korteris lebavast 1953. aastal sündinud naise noahaavaga surnukehast.

Sündmuskohale kiirustanud uurijad pidasid esmalt kahtlustatavana kinni sama naise, kes juhtunust oli politseisse teatanud ning peagi sai mõrvakahtlustuse ka 60-aastane mees. «Prokuratuur esitas kohtule taotluse kahtlustuse saanud isikute vahistamiseks, mille eeluurimiskohtunik rahuldas,» ütles Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kristina Kostina BNSile.

Tema sõnul olid nii ohver kui kahtlustatavad esialgsetel andmetel omavahel tuttavad ning kinnipidamise ajal olid kahtlustatavad alkoholijoobes. «Kohtueelse menetluse raames on määratud vajalikud ekspertiisid. Praegu võib lisada, et kohtuarst-ekspert tuvastas kannatanul mitu lõike-torkehaava,» lisas Kostina.

Karistusseadustik näeb mõrva eest kohtus süüdimõistmise ette kuni eluaegse vangistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles