Politsei otsib kontakti tähelepanelike tartlastega

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu politsei palub pealtnägijate mitme viimasel ajal juhtunud avarii üksikasjade väljaselgitamiseks.

Lõuna prefektuuri kinnitusel teatati 24. aprillil kell 17.53, et Tartus E. von Baeri tänav 2 maja vastas olevas parklas on kriibitud sõiduautot Audi.

23. aprillil kella 15.20 paiku põrkasid Tartus Ringtee tänaval reavahetusel kokku mööda Turu tänavat Ringtee tänava poole sõitnud veoauto Scania ja BMW.

23. aprillil kella 17.45 paiku põrkusid Tartus Paju ja Uus tänava ristmikul kokku mööda Uus tänavat liikunud sõiduauto Volvo ja paremalt Paju tänavalt lähenenud sõiduauto Peugeot. Vasakpööret tehes põrkas Peugeot kokku Volvoga.

22. aprillil ajavahemikus kell 12 - 14 sõideti Tartus Riia 132 maja ees otsa sinna pargitud sõiduautole Mazda 6.

Samal päeval ajavahemikus kell 13 - 15.20 sõideti Tartus Tähe tänav 38a maja ees otsa sinna pargitud sõiduautole Honda Civic.

20. aprillil kella 18.39 ajal avastati, et Tartus Anne 49 maja ees seisnud sõidukit VW Passat  on ilmselt öö jooksul kergelt kriibitud. Võimalik, et seda on tehtud jalgrattaga või lihtsalt pahatahtliku linnakodaniku poolt.

19. aprillil kella 13.41 ajal avastati, et keegi on pikali sõitnud Tartus Kreutzwaldi ja Hurda tänava nurgal seisnud liiklusmärgi.

Veidi hiljem samal päeval, kella 17.43 ajal avastati, et Tartus Kuperjanovi 1 silmakliiniku hoovis on päeva jooksul otsa sõidetud seal seisnud sõidukile Mazda. Rammijaks võib olla Seat-marki sõiduk. Üks juhtumit pealt näinud inimene oli jätnud Mazda klaasipuhastaja alla andmed otsasõitnud sõidukist, kuid kahjuks puuduvad seal pealtnägija enda andmed.  

18.aprillil ajavahemikus kell 17 - 19 on Tartus Vallikraavi 2 maja juures sõidetud otsa sinist värvi sõidukile Audi A6 Allroad Quattro. Kahjustusi sai auto parem esiuks.

Politsei palub kõiki, kes neid juhtumeid pealt nägid, teatada endast telefonidel 730 8814 või 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles