Ahhaas tuleb jutuks veeohutus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 27. aprillil on järjekorras juba neljas Ahhaa pommi- ja päästepäev.

Külastajad saavad tutvuda demineerijate ja pommiroboti vastutusrikaste tööülesannetega ning kuulata taas tasuta ohutusloengut. Lähenevat suve silmas pidades võetakse seekordsel loengul vaatluse alla veeohutus ja vetelpääste.

Päästepäev algab kell 12 sõiduauto lahtilõikamisega, sellele järgneb pommiroboti töö demonstreerimine ja näidisdemineerimine kell 13. Mõlemale üritusele pääseb keskuse majapiletiga.

Kell 16 algaval ohutusloengul on külas veeohutuse ja vetelpääste spetsialist Aleksander Iljin ning SA Tartu Kiirabi koolitusjuht Andras Laugamets. Kuulajad saavad teada, milline on vetelpäästjate igapäevatöö ning mida on võimalik ise ära teha, et meeleolukas rannaskäik kulgeks ohutult. Samuti tuletatakse meelde, mida peab teadma enne uppuja päästma hakkamist ning kuidas ja millist esmaabi päästetule anda. Loeng on kõigile huvilistele tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles