Tartu rühmvõimlejad naasid Riiast pronksiga

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondis Riias peetud Baltic Hoop iluvõimlemisvõistlustel.
Eesti koondis Riias peetud Baltic Hoop iluvõimlemisvõistlustel. Foto: VK Janika

Riias peeti kuueteistkümne riigi osavõtul rahvusvahelisi iluvõimlemisvõistlusi Baltic Hoop, kus ka Tartu tüdrukud pääsesid pjedestaalile.

Eesti juunioride iluvõimlemiskoondis võitis pronksmedali Azerbaidžaani ja Venemaa järel, teatas võimlemisklubi Janika juht Janika Mölder. Eesti koondise ridades treenivad Tartu Descartes´i lütseumi spordiklassis õppivad neiud Kristina Kingo, Hanna-Liis Schütz, Kirsika Tätte, Marian Kandimaa, Kärolin Rentel ja Brigita Nõmmsalu.

Juunioride koondis valmistub juuni alguses toimuvateks Euroopa meistrivõistlusteks Viinis. Koondist treenib kai Tanni.

Esimest aastat meistriklassis võistlev Carmel Kallemaa lõpetas võistluse kaheteistkümnendana ja pääses kolmel alal finaalvõistlusele. Palliharjutuses saavutas ta kuuenda koha ja ühtlasi pärjati Carmel ka missitiitliga.

Tartu Descartes'i lütseumis õppiv Carmel valmistub juunis peetavaiks Euroopa meistrivõistlusteks. 20. ja 21. aprillil võistleb ta esmakordselt täiskasvanute arvestuses Tartus toimuvatel Eesti meistrivõistlustel.

VK Janika noorteklassi rühm kogus võistlustel parima punktisumma, kuid võistles väljaspool võistlusarvestust. Kaasa tegid Triniti Liisa Lotta Kannus, Gled Airiin Tärn, Katrin Fessak, Annela Seliste, Helena Seliste, Carola Päkk. Noorteklassi võimlejad õpivad kõik Tartu Descartes´i Lütseumi spordiklassis ja neid treenivad Kristel Võsoberg ja Maarja Jaanovits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles