Lugeja kiri: kas meiega tehakse rumalat aprillinalja?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paraku paistab, et mitte. 28. märtsi Tartu Postimehes oli sõnum, et Eesti Energia Ilmatsalu tänava teeninduspunkt kaob. Firma teenindusosakonna juhataja Eve Vuks kiidab selle asutuse üleviimist Lõunakeskusse – sellega muutuvat teenindus rahvale kättesaadavamaks ja mugavamaks.

Nii rumalat juttu ei ole ma ammu kuulnud. Kui see teeninduspunkt oleks Ilmatsalu tänava lõpust toodud kesklinna, siis oleks see muutunud rahvale paremini kättesaadavaks. Kus aga asub Lõunakeskus, seda teab iga tartlane. Jalgsi sinna minna ei jõua, ka jalgrattaga jääb kaugeks. Jääb ainult buss, mida pead ootama pool tundi. Kõik inimesed vist ei ole autoomanikud, arvan mina.

Mis ajast Eesti Energia üldse kamandab Tartu linnas? Hoopis Tartu linnavolinikud peaksid sellist asja otsustama.

Nõukaajal olid kõik ametiasutused kesklinnas või selle lähedal, nüüd viiakse need üksteise järel äärelinna – et sul ikka ebamugavam oleks. Kas selline nüüd ongi heade mõtete linn?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles