Tartu jooksumaratonil tõotab tulla osalusrekord

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu jooksumaraton.
Tartu jooksumaraton. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tänase seisuga on end 12. mail peetavaks 31. Tartu jooksumaratoniks kirja pannud 3541 spordisõpra, mis annab Klubi Tartu Maratoni kinnitusel alust arvata, et mullune registreerimisrekord 4054 saab sellel aastal ületatud.

Erinevatele distantsidele on end kirja pannud 2114 meest ja 1427 naist. Võistluste direktori Kunnar Karu sõnul on tal hea meel, et olenemata pikast talvest mõtlevad inimesed juba ka kevadise jooksumaratoni peale.

Ta lisas, et jooksumaratoni raja hooldamine algas sel nädalal ning ilm ja rajaolud vähegi lubavad, saab peagi hakata radu ka tähistama.

Jooksumaratoni distantsid on 10 ja 23 km, osaleja saab valida kepikõnni ja jooksmise vahel. 23 km distantsid kulgevad Otepäält Elvasse, 10 km stardid ja finišid on Elvas.

Programmi kuuluvad lisaks maratoni põhipäevale ka päev varem peetavad lastejooksud. Uudisena pakub maratoniklubi huvilistele võimalust osaleda 29. aprillil ühistreeningul. Uue lisandusena joostakse sellel aastal ka Heateo jooks.

Võistluspäeval on kavas lisaks ka Otepää ja Elva lastejooksud. Kokku ootavad korraldajad eri ajal ja eri paigus starti üle 7000 osaleja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles