Hesburger avas Tartus sissesõidurestorani

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hesburger avas Annelinnas uue kiirsöögikoha.
Hesburger avas Annelinnas uue kiirsöögikoha. Foto: Kristjan Teedema

Hesburgeri kiirsöögikett avas möödunud nädalal Tartus oma neljanda restorani. Äsja avatud söögikoht pakub esimest korda ka autost kaasaostmise võimalust ehk drive-in-teenust.

Uus restoran asub Annelinnas aadressil Anne 38. Korraga saab seal einestada viiskümmend külastajat. Hesburgeri Tartu piirkonna juhi Toomas Veersalu sõnul lähtuti uue restorani asukoha puhul kahest tegurist. «Annelinn on Tartus oluline piirkond ning see maja oli meil juba varem ära ostetud,» selgitas ta.

Erinevalt Hesburgeri teistest Tartu söögikohtadest pakub vast avatud restoran külastajatele ka sissesõiduteenust. Veersalu sõnul on see maailmapraktikas ennast õigustanud ning selle populaarsus kasvab ka Eestis.

Restoran on lahti iga päev kell 9–22, drive-in aga P–N 8–23 ning R–L 8–4. Energia tootmiseks kasutatakse uues restoranis katusele paigaldatud päikesepaneele. Ettevõte investeeris uude restorani 900 000 eurot ja asutas kaheksa uut töökohta. Majas tegutseb veel juuksur ning peagi on alustamas lillepood.

Hesburgeril on Eestis 31 restorani ning juba valmistutakse ka järgmise koha avamiseks. «Tartusse praegu uusi restorane tulemas ei ole, aga tulevikus kavandame siia veel ühte-kahte uut kohta,» sõnas Veersalu. Baltikumis on kiirsöögiketil 97 ja Soomes 270 restorani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles