Tartu Ülikool kolib nädalaks Tallinna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli peahoone.
Tartu Ülikooli peahoone. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti suurim täiendusõppe pakkuja Tartu Ülikool tutvustab end 1.–5. aprillini Tallinnas. Nädala jooksul annavad oma eriala professionaalid Tartu Ülikooli Tallinna esinduses kõigile huvilistele tasuta loenguid, seminare ning koolitusi nii interneti, personali, majanduse, väärtuste kui ka tervise ja folkloori teemal.

«Tartu Ülikool väärtustab kõrgelt pidevõpet, seetõttu kutsume Tallinna nädalal kõiki huvilisi loengutele ja seminaridele, et ühiskonnas aktuaalsetel teemadel kaasa rääkida,» sõnas ülikooli õppeprorektor Martin Hallik.

Tallinna nädala esimene päev, 1. aprill keskendub internetikasutusele ja sealsetele ohtudele. Lastest ja internetist kõneleb sotsiaal- ja haridusteaduskonna meediauuringute professor Veronika Kalmus ning interneti võimalustest õppimisel tehnoloogiahariduse professor Margus Pedaste.

Nädala kesksed üritused on 2. aprillil peetav personaliseminar ning majandusseminar «Pankrot? Tänan, ei!». «Majandusseminaril räägivad ülikooli teadlased, miks ettevõtted pankrotistuvad ning millised on esmased tunnused ja signaalid finantsnäitajates,» selgitas ülikooli täiendusõppe esindaja Tallinnas Merle Kangur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles