Kõige suuremad löökaugud lubab linn plommida eelisjärjekorras

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavaaugud ja nende parandamine. Illustreeriv foto.
Tänavaaugud ja nende parandamine. Illustreeriv foto. Foto: Mihkel Maripuu

Tartu linnavalitsus ootab tartlastelt teateid ohtlikest löökaukudest ja ära vajunud kaevukaantest, et täita probleemsemad kohad ajutiselt külma asfaldiseguga.

Kevadiselt muutlikud ilmaolud on pannud teed kiiresti lagunema ning osa tänavatesse tekkinud auke on lausa ohtlikud. Kuigi tänavate seisukorda jälgivad pidevalt linna teedeteenistus ja tänavate jooksva remondiga tegelev Lemminkäinen Eesti AS, on oodatud ka kõik linlaste tähelepanekud, teatas raad.

Kuna löökauke on palju ja neid tekib iga päevaga juurde, siis kõikjale ei pruugi teeremontijad päeva-paari jooksul jõuda. Eelisjärjekorras remonditakse peatänavad ja bussiliiklusega tänavad.

Tänavaaukudest ning lahtistest ja vajunud kaevukaantest saab teada anda linna heakorratelefonile 1789 või e-posti aadressile 1789@tartu.ee. Lisainfot saab www.tartu.ee/1789.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles