Talgulistele tööd jätkub

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu koristati talgute ajal Raadi järve põhja.
Mullu koristati talgute ajal Raadi järve põhja. Foto: Kristjan Teedema

Kaugel see kevad ikka enam olla saab – Tartu maakonnas on registreeritud juba kümme talgut, nendest kolm Tartus.

«Teeme ära!» talgupäev on taas lehekuu esimesel laupäeval, 4. mail. Kõiki huvilisi, nii inimesi kui ka organisatsioone üle Eesti, oodatakse talguid registreerima talguveebi aadressil www.teemeara.ee. Iga kogukond saab ise otsustada, mis on talgupäeva olulised tööd ja tegemised.

Talgulised saavad end «Teeme ära!» kodulehel kirja panna alates 15. aprillist, selleks ajaks on teada juba paras hulk talguid, mille seast võib talguline endale meelepärase koha ja töö leida.

Kellel on talgukoht juba praegu teada, saab end talguliseks registreerida ka varem.

Kõik talgujuhid, kes on talgud «Teeme ära!» lehele kirja pannud, saavad stardipakme. Viimane sisaldab lisaks nõuannetele ka praktilisi abivahendeid (esmaabivahendid, mõned töökindad, purk puiduvärvi välitöödeks, peotäis šokolaadi, natuke seemneid jm).

Koostöös Eesti Rahva Muuseumiga oodatakse ka sel aastal talgulugusid, -fotosid ja -videoid.

Eelmise aasta talgupäeval korraldati üle Eesti 1241 talgut, millest võttis osa 32 000 talgulist.

«Teeme ära!» talgupäeva eesmärk on edendada ettevõtlikkust ja aktiivset eluhoiakut ning parandada nii meie ühist elukeskkonda ja kodanikuühiskonda, samuti tugevdada kohalikke kogukondi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles