Uisuväljakud lõpetasid töö

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu kaubamaja uisuväljak.
Tartu kaubamaja uisuväljak. Foto: Margus Ansu

Pühapäeval lõpetas tegevuse Tartu kaubamaja kõrval asunud uisuväljak, laululava uisuplats on kinni juba enam kui nädala.

Tartu kaubamaja tegevjuht Marju Jeedas märkis, et uisuplatsi kasutusluba oligi linnavalitsuselt saadud 17. märtsini. Et kevad koputab juba uksele, ei hakanud kaubamaja uut luba taotlema.

Mullu 11. detsembril avatud uisuplatsil käis kokku tritsutamas 1845 inimest, kellest 595 käis oma uiskudega. Jeedase sõnul külastas väljakut statistiliselt 21 inimest päevas. Ilusa ilmaga aga rohkemgi, sest selle numbri sees on ka sulailma ja karmi pakasega päevad.

«Leiame, et esimese hooaja kohta on see väga hea tulemus ja soovime järgmisel talvel kindlasti uisuväljaku projekti jätkata,» lisas Jeedas. Kui sel aastal panustas kaubamaja rohkem tehnilise poole väljaarendamisele, siis järgmisel aastal on kavas suurendada meelelahutuse ja ürituste osakaalu.

Tartu laululava uisuväljak lõpetas töö juba rohkem kui nädal tagasi, sest nii palju kui hooldajad öösel platsi kastsid, sedapalju sulatas ere päike päeval jääd ära, selgitas Tähtvere puhkepargi juhataja Jane Jakobson. «Kevad on käes,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles