Kõrgem kunstikool ja Tartu kunstikool avavad huvilistele uksed

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pintslid.
Pintslid. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Järgmise nädala kolmapäeval, 20. märtsil kell 11 ootab Tartu Kõrgem Kunstikool huvilisi lahtiste uste päevale. Üritusel saab tutvuda kooliga ning õpetatavate erialadega.

Kooli teatel on neil võimalik omandada rakenduskõrgharidus fotograafia, maali ja maalingute restaureerimise, meedia ja reklaamikunsti, mööbli ja restaureerimise, nahadisaini ja restaureerimise, skulptuuri ning tekstiili erialadel. Õpe kestab neli aastat ning lisainfot vastutingimustest leiab kooli veebilehelt. http://www.artcol.ee/vastuvott/vastuvotueeskiri/ .

Galeriis Noorus on kuni 23. märtsini avatud näitus «Õppereis», mis pakub võimaluse süveneda erinevate autorite loodud disainiobjektidesse ning annab ülevaate üldistest suundumustest tekstiili- ja mööbliosakonna õppekavas.

Lahtiste uste päev on ka Tartu kunstikoolis. Seda juba 20. märtsil kell 12.

Selles riiklikus kutsekoolis saab kandideerida saab neljale erialale täiskoormusega õppesse: trükimeedia kujundaja-küljendaja (põhihariduse baasil); dekoraator-stilist (põhihariduse baasil); illustraator (põhihariduse baasil); 3D modelleerija-visualiseerija (keskhariduse baasil).

Osakoormusega õppesse saab kandideerida aga keskhariduse omandanu. Seal on erialad trükimeedia kujundaja-küljendaja, dekoraator-stilist ja illustraator.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles