Galerii: Rock nuhtles kodus Raplat

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärast pühapäevast mängu Riia Baronsiga Balti liigast välja langenud Tartu Rocki korvpallimeeskond alistas teisipäeval koduliigas ülekaalukalt (92:68) Rapla meeskonna.

Rocki kasulikem mängija oli Vallo Allingu, kes kogus 16 punkti ja seitse lauapalli.

Meeskonna peatreeneri Gert Kullamäe sõnul ei suutnud tartlased end mängu esimesel poolel hästi kontsentreerida ja küllap kõigil oli meeles veel pühapäevane mäng. Teisel poolajal hakkas aga mäng minema ja lõpp oli rahulik.

Initsiatiivi haaras Rock juba kohtumise alguses ning kiire algspurdiga juhiti veerandaja keskel kohtumist 14:6. Teisel veerandajal sattus aga Rocki mängumootorisse taas liiva ning rünnakuhoog kadus. Kaitseski eksiti lubamatult palju.

Vaikselt aga kindlalt hakkas Rapla vahet vähendama ning kaks minutit enne poolajapausi jõuti punkti kaugusele seisul 36:35 Rockile. Poolaja võitis kodumeeskond siiski 39:35.

Mõttepausilt naases Rock aga hoopis sisukamalt. Veerandaja keskel tehtud 13:2 spurt viis vahe taas kahekohaliseks ning enam Raplat mängu ei lastud.

17 mänguminutiga kogus vanameister Vallo Allingu Rocki parimana 16 punkti ja seitse lauapalli. Tanel Kurbase arvele kanti 13 ning Silver Leppikule 11 punkti ja neli korvisöötu.

Kolm kaugviset tabanud Rait-Riivo Laane oli TYCO Rapla parim 17 punktiga. Andre Pärn viskas 16 punkti ja võttis viis lauapalli.

Rockil on nüüd turniiritabelis kirjas 26 võitu ja ei ühtegi kaotust ning sellega sammutakse kindlalt põhiturniiri võidu suunas.

Tartlaste mängudesse tuleb nüüd väike paus. Järgmine mäng peetakse Tallinnas Kalev/Cramoga 27. märtsil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles