Vastased rõhuvad kaitsemängule

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barons mängus Pärnu meeskonna vastu.
Barons mängus Pärnu meeskonna vastu. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Baronsi võistkonna peatreener peab tänases kohtumises kõige olulisemaks oma meeskonna kaitsemängu ning Rocki mängujuhi Justin Ingrami peatamist.

Kuigi Rock ja Barons pole sel hooajal kohtunud, on Baronsi peatreener Martins Gulbis Rocki mängustiiliga kursis. Ta on käinud Tartu meeskonna mängu jälgimas Valmieras ning vaadanud ka videoid. Tänase kohtumise võtmeteguriks nimetas Gulbis kaitsemängu.

«Määravaks saab see, kuidas me suudame Tartu kaitses kinni võtta ja meeskonna liidrid peatada. Me peame mängima nii, nagu me ise tahame, mitte nii, nagu Tartu tahab,» märkis peatreener Tartu Postimehele.

Gulbise sõnul on tänane kohtumine eriliselt tähtis. «Meile on see eriline mäng. Meil on noor meeskond ning see on meie esimene play-off. Kindlasti tuleb raske, aga ma loodan head mängu ja loodan, et võidame,» lausus ta.

Tartu meeskonna nõrkustest lubas vastasvõistkonna juhendaja rääkida vaid oma mängijatele, kuid Rocki tugevusi loetles Gulbis mitmeid.

«Tartu on väga hea meeskond. Nad juhivad Eesti meistriliigat ning seegi näitab juba, mis tasemega on tegu. Rockil on väga palju mängijaid, kes kõik võivad punkte visata. See ongi nende puhul kõige ohtlikum, et sa kunagi ei tea, kust punktid võivad tulla. Meie põhiülesanne on peatada mängujuht Justin Ingram,» rääkis Gulbis.

Samuti nimetas Gulbis eraldi Valmo Kriisat ja Vallo Allin­gut, sest neil on tähtsate mängude kogemusi.

«Ma arvan, et kogu Rocki meeskond vajab erilist tähelepanu, aga play-off-mängudes muutuvad tähtsaks need, kel on suuremad kogemused. Nemad teavad, kuidas tuleb mängida, ja see ongi kõige tähtsam,» lausus peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles