Puhja koolijuht lahkus ametist

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Rokka Puhja gümnaasiumis.
Heiki Rokka Puhja gümnaasiumis. Foto: Sille Annuk

Läinud neljapäev oli viimane tööpäev kauaaegsel Puhja gümnaasiumi direktoril Heiki Rokkal. Tema ametikohuseid täidab kuni uue direktori valimiseni õppealajuhataja Päivi Märjamaa.

Koolijuhi ametist lahkumist ei soostunud Rokka ise kommenteerima. «Ma ei tahaks seda teemat üldsuse ees käsitleda,» sõnas ta.

Kidakeelne oli Rokka töösuhte lõppemise teemal ka vallavanem Peeter Sibul, kes ei soovinud samuti ajalehe kaudu täpseid põhjusi nimetada. «Olid mõned põhjused, miks me ei saanud enam koostööd jätkata,» selgitas ta vaid.

Konkursi uue koolijuhi leidmiseks kuulutab vald välja tõenäoliselt juba sel nädalal.

Kool jätkab senisel kujul ja gümnaasiumi tahab Puhja vald igal juhul säilitada. «Selles pole küsimustki,» sõnas vallajuht.

Tema kinnitusel ei ole kohalikel õpilastel haridustee omandamiseks ka muid tõsiselt võetavaid võimalusi. Laste mitmekümne kilomeetri kaugusele kooli vedamist ei pea ta õigeks.

Praegu õpib Puhja gümnaasiumis 236 õpilast, neist 51 gümnaasiumiastmes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles