Uimastisõltlased saavad abi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu ja selle lähiümbruse inimesed, kes tunnevad, et uimastid on hakanud nende elu määrama, on oodatud tasuta nõustamisele.

Mittetulundusühing Hingekeel pakub tasuta sotsiaalnõustamist, psühholoogilist nõustamist ja kogemusnõustamist sõltuvusprobleemidega inimestele, et aidata neil vähendada uimastite kuritarvitamist, parandada probleemidega toimetuleku oskust ja vähendada riski uimastite kuritarvitamise juurde naasmiseks. Nõustamisele on oodatud ka sõltuvusprobleemidega inimese lähedased.

Nõustamisel on kõigile tagatud anonüümsus. Abi saamiseks tuleb registreeruda e-posti teel hingekeel@gmail.com või helistada E–K kell 12–18 telefonil 5564 5999 ja 5688 8660.

Sõltuvusprobleemidega inimeste nõustamise teenust rahastab Euroopa Sotsiaalfondi programm «Tervislikke valikuid toetavad meetmed 2013–2014». Tugi- ja nõustamiskeskuse MTÜ Hingekeel eesmärk on toimetulekuraskustega inimeste ja nende lähedaste toetamine, koolitamine ja nõustamine ning toimetulekuoskuste arendamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles