Noori kutsutakse jäärajasõidule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäärajasõit
Jäärajasõit Foto: Aarne Mäe

Laupäeval on Võrtsjärvel Rannaküla jääraja keskuses City Motors Cup «Noored roolis» kolmas etapp, kuhu oodatakse noori autosõiduhuvilisi ja pealtvaatajaid.

«Noored roolis» on City Motorsi, Rannaküla jääraja keskuse ja Eesti rallikrossi komitee ellu kutsutud koostööprojekt, mille eesmärk on õpetada noori juba varakult autoga targalt ja ohutult sõitma nii talvistes kui suvistes tingimustes. Üheksaetapiline sari koosneb nii jäärajal kui asfaldil sõidetavatest etappidest. Autod ja juhendajad on korraldajate poolt.

Arvestusklassid jaotuvad vanuse ja oskuste järgi: 11–17-aastased, kellele on EAL väljastanud sõitjalitsentsi ja kes on osalenud autospordivõistlustel, ning 8–12-aastased ja 13–17-aastased litsentsita sõitjad.

Registreeruda saab kohapeal enne võistlust või meilitsi, saates sõitja andmed (nimi, sünniaeg, arvestusklass ja e-post) aadressile noored@gmail.com. Täpsemat teavet leiab Facebookist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles