Rahvaülikool pakub eneseleidmisvõimalusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu rahvaülikoolis on algamas kaks tasuta enesearengukursust. «Uuesti tööle» on esimest korda aset leidev eneseleidmise kursus neile, kes on kodus pikka aega lapsi kasvatanud ning seetõttu tööelust kõrvale jäänud. Kursus jagab nii praktilisi nõuandeid tööotsimiseks kui ka psühholoogilist nõustamist. Vanusepiiranguid ei ole. Kursus algab 26. märtsil.

Kursus «Uuesti õppima» on mõeldud neile, kes soovivad taas õppima minna, kuid ei leia selleks piisavat motivatsiooni või ei oska eriala valida. Oodatud on igas eas inimesed. Kursus algab eeloleval teisipäeval.

Rahvaülikooli turundusjuht Kaisa Hansson sõnul on sellistele kursustele tulijad enamasti otsustanud, et soovivad oma ellu muutust, kuid ei teata millist.

Kursustel saab tema sõnul lisaks teadmistele julgust ja motivatsiooni, sest ka teistel osalejatel on samasugused mured ning omavahel suheldes toetatakse üksteist. Täpsemat teavet leiab kodulehelt www.rahvaylikool.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles