Maratoninumbrid lähevad kasutusse

Vahur Kalmre
, Tartu Postimehe vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Pühapäeval kinnitavad paljud maratonisõitjad taas rinnale Tartu suusamaratoni numbrid, mida eile maratonikeskuses ümbrikesse komplekteeriti. Pühapäeval on kavas koguni kolm suusasõitu: avatud rada, naistesõit ning teatemaraton.

Teatemaratonile oli eile keskpäevaks ennast kirja pannud 150 võistkonda, nende hulgas ka Tartu Ülikooli professorite meeskond eesotsas rektor Volli Kalmuga, kes pühitseb suusarajal oma 60. sünnipäeva. Ülikoolist on võistkondi koguni kaheksa, Tartu linnavalitsus on välja pannud kaks võistkonda. Allar Raja eestvedamisel on väljas ka tippsõudjate meeskond.

Veel kohtab stardiprotokollis võistkondi nimega Aerutajad, Eesti Post, Inno Pere, Peaministri Tagatuba, Reporter (teist vahetust sõidab Jaak Mae), Kivilinna Gümnaasium jne.

Avatud raja 63 ja 31 kilomeetri distantsile on minemas üle paarisaja osaleja, nende hulgas ka suusatajaid Lätist, Venemaalt, Rootsist, Soomest, Itaaliast, Austraaliast, Inglismaalt ja Tšehhist. Naistesõidule oli eile keskpäeval kirjas sadakond suusatajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles