Kohus pani vägivaldse tanklaröövli vangi

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Statoili teenindusjaam
Statoili teenindusjaam Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Tartu maakohus tunnistas täna varguses ja röövis süüdi Rainis Pikksöödi (29) ning karistas teda kolme aasta ja kaheksa kuu pikkuse vangistusega. Kohtuasi lahenes kokkuleppemenetluses.

Karistuse kandmise aja algust loetakse eelmise aasta 8. augustist, mil mees kinni peeti, märkis Tartu kohtute pressiesindaja Krista Tamm. Menetluskulude katteks peab Pikksööt tasuma kokku 1063,60 eurot. Lisaks peab süüdistatav tasuma kannatanu kasuks tsiviilhagi katteks 24,75 eurot.

Süüdistuse järgi varastas varem kümnel korral kriminaalkorras karistatud Pikksööt mullu 4. juunil Võrus ühest kuurist kaks trelli.

Hoopis tõsisema kuriteo pani mees toime aga mullu 8. augustil Tartus Narva maanteel asuvas Statoili teenindusjaamas. Pikksööt sisenes hoonesse ja liikus teenindusleti taha. Seejärel ja haaras klienditeenindajal kaelast kinni ning nõudis kassa avamist, mida viimane ka tegi. Pikksööt võttis kassast sularaha summas 227,40 eurot ning lahkus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles