Linn ootab noortealgatusprojekte

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuni 22. veebruarini võtab Tartu linnavalitsuse kultuuriosakond vastu noorte projekte, mis aitavad viia ellu tähtsaid ideid.

Oodatud on 7–26-aastaste noorte tartlaste algatatud, kirja pandud ja teostatavad projektid, mille tegevus toimub tänavu ajavahemikul 13. märtsist 31. detsembrini Tartus või mis on muul viisil Tartuga seotud. Üks projekt võib saada toetust kuni 200 eurot.

Eelistatud on noortealgatusprojektid, mis aitavad lahendada mõnda olulist probleemi ja on laiema kogukondliku mõjuga, suurendavad inimestevahelist märkamist ja kogukonnatunnet, muudavad elukeskkonda paremaks, on oma tegevustelt uuenduslikud või viiakse ellu eri noorterühmade või organisatsioonide koostöös.

Täpsemat teavet leiab veebilehelt www.tartu.ee/noortealgatus.

Soovijatel on võimalus saada tagasisidet projektiideele ideede tuleproovis 11. veebruaril kell 18 Lille majas (Lille 9) ja 19. veebruaril kell 18 Anne noortekeskuses (Uus 56).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles