Turvafirma andis politseile üle Valga poe röövimises kahtlustatava mehe

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
G4S valvetöötaja.
G4S valvetöötaja. Foto: Mihkel Maripuu

G4Si turvatöötajad pidasid reede õhtul Valgas kinni mehe, keda on alust kahtlustada poe röövimises.

Reede õhtul kell 19.58 saabus G4Si juhtimiskeskusesse paanikahäire ühest Valga kauplusest. Kahe minutiga sündmuskohale jõudnud patrullekipaaž selgitas välja, et poodi olid sisenenud kaks meest, kellest üks esialgsetel andmetel võttis rahakassast sularaha, teine  pani kotti alkoholi- ja tubakatooteid. Röövimise ajal oli müügisaalis ka klienditeenindaja.

Paanikaväljakutsele reageerinud patrullekipaaž asus koheselt otsima poodi röövinud mehi ning Kuperjanovi tänaval tabaski ühte alkoholijoobes meest, kelle käes oli kott kauplusest röövitud alkoholi- ja tubakatoodetega. Patrullekipaaž andis mehe üle peatselt saabunud Valga politseiametnikele, kes viisid ta kainenema. Kauplusele tekitatud kahju on väljaselgitamisel.

Juhtunu uurimiseks alustas Valga politsei kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb röövimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles