Talitriatloni EM toob Supilinna liikluspiirangud

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikluspiirangud Supilinnas talitriatloni ajal.
Liikluspiirangud Supilinnas talitriatloni ajal. Foto: Trismile

Sel nädalavahetusel Tartus peetavad International Triathlon Union (ITU) talitriatloni Euroopa meistrivõistlused toovad kaasa liikluspiiranguid, mis puudutavad eelkõige Supilinna elanikke.

Kahel päeval, 26. ja 27. jaanuaril peetavate võistluste korraldaja klubi Trismile kinnitusel on liikluspiirangud lühiajalised ning teelõike suletakse selleks, et lasta sportlastel võistlusdistants ohutult läbida.

Võistlused saavad Laululava juures asuvast võistluskeskusest lähte laupäeval, kell 10, mil rajale pääsevad juuniorid. Tund hiljem antakse start rahvusvahelisele eliitseltskonnale, kes läbivad Supilinnas 7,2-kilomeetrise jooksudistantsi, 14,4-kilomeetrise rattasõidu ning 10,8-kilomeetrise suusasõiduga Dendropargi radadel. Võistlused on plaanitud kella 16ni.

Pühapäeval algavad mõõduvõtud samuti kell 10 meeskonnavõistlustega ning järkuvad laste duatloni ja igamehetriatloniga kuni kella 17ni.

Eilse seisuga oli end EMile kirja pannud 106 individuaalvõistljat üheksast riigist. Lisaks veel viis võistkonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles