Tartu Ülikooli talveülikool turgutab vaimu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna alustab Tartu Ülikooli talveülikool «Aeg ja vaim», mis pakub kolm nädalat vaimu turgutamiseks täiendusõpet oma ala tunnustatud õppejõudude ja kogenud praktikute kursustel.

Kolmanda hooaja avab täna kell 16 Philosophicumi ringauditooriumis (Jakobi 2, Tartu) religioonipsühholoogia professor Tõnu Lehtsaar, kes räägib ajast, vaimust ja igale ajastule omasest ajavaimust.

Talveülikool kestab 10. veebruarini. Õppijatel oli reedel võimalik veel liituda näiteks suhtlemisõpikute autori lektor Heiki Kripsi kursusega «Suhtlemisoskused». Uue toote lansseerimisest ja tarbijakäitumisest ning neuroturundusest räägivad majandusteaduskonna õppejõud Andres Kuusik ja Kalev Kaarna kursusel «Uue tootega turule». Kõiki neid, keda huvitavad hea tervise ja une alused, oodatakse tervisehuviliste talvekooli «Aeg iseendale».

Talveülikooli osalejad saavad Tartu Ülikooli tunnistuse koos hinnetelehega. Täiendusõppes kogutud ainepunkte on võimalik kasutada tasemeõppe õppekavade täitmisel sobiva õppeaine olemasolul kõrgkoolis.

Teavet kursuste kohta saab aadressil www.ut.ee/talveulikool. Samas saab registreeruda koolitustele ja tasuta avaloengule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles