Võru lõpetas TÜ/Eedeni võiduka seeria

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Naiste võrkpalli meistriliigas kohtusid kolmapäeval turniiritabeli kaks paremat naiskonda Tartu Ülikool/Eeden ja Famila/Võru VK, millest väljus 3:2 (-18, -19, 18, 13, 15) võiduga Võru, kirjutab võrkpalliportaal volley.ee.

Võrulannad kirjutasid võiduga Eedenile tabelisse esimese kaotuse, enne seda oli Tartu esindus võitnud kuus mängu järjest. 20 punktiga (efektiivsus +15) oli Tartu parim Marili Laas. Võru võitu andsid suurima panuse Margot Pähn ja Kristiina Raap, kes kogusid vastavalt 21 ja 17 punkti. Kui tartlannade vastuvõtt 61% oli Võru 51%-st kindlam, siis rünnakul jäädi vastasele alla (40%-43%). Blokipunktide arvestuses oli Võru 11-8 edukam.

Käimasoleval nädalal toimub veel kolm teise ringi viimast mängu, misjärel ühineb tšempionaadiga Soome-Eesti ühisliigas osalev Viljandi Metall. Võru tõusis võiduga turniiritabelis Eedeni kõrvale, kui mõlemal võistkonnal on koos 19 punkti. Eeden võib teise ringi siiski lõpetada ainuliidrina, kui laupäeval suudetakse võõrsil võita üheksa punktiga kolmandal kohal paiknevat TTÜ-d. Võru teise ringi mängud on nüüdseks peetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles